Tervezőként 70 m²-es luxus három rubel bankjegyet tervezett magának és családjának a moszkvai régióban: elrendezés előtt és után

  • Sep 14, 2021

Evgenia Filatova tervező 70 m²-es háromszobás lakást tervezett magának és családjának. A szokatlan elrendezés a konyhában egy fülkében és egy nagy folyosón teljes mértékben megfelel az "ügyfelek" igényeinek.

  • teljes terület: 70 m²
  • Egy hely: Ilyinskoe-Usovo település, Moszkva régió
  • Ház típusa: RC "Usovo Park"
  • Szobák száma: 3
  • Plafon magasság: 2,9 m
  • Költségvetés: 7 millió rubel
  • Aki itt lakik: tervező családdal
  • Tervező: Evgeniya Filatova

Tervezés előtte és utána

Az átalakítás előtt. Kezdetben a lakás nyílt tér volt válaszfalak nélkül, de két tartóoszloppal. Az elrendezés elkészítésekor figyelembe vették a helyüket.
Az átalakítás után. A dolgok tárolására kis öltözőt biztosítottak, amely a nappaliból érhető el.
Az átalakítás előtt. Kezdetben a lakás nyílt tér volt válaszfalak nélkül, de két tartóoszloppal. Az elrendezés elkészítésekor figyelembe vették a helyüket.

Nappali

A nappali a lakás legnagyobb szobája, területe 25 m². A szoba mérete lehetővé tette az étkezőcsoport ide való áthelyezését, az ablak mellett helyezték el. A terrakotta székek merész akcentust adtak hozzá.

instagram stories viewer
A kanapéval és néhány spagetti székkel berendezett ülősarkot visszaszorították a folyosó szélére. A szőnyeg övezeti elemként működik. A semleges felületet a falak díszítése hígítja.
A fatüzelésű kandalló külön figyelmet érdemel. A ház projektjében kéményt terveztek, így nem volt nehézség a telepítésével. Gyakorlati okokból ezen a területen csempe került a padlóra.
A kanapéval és néhány spagetti székkel berendezett ülősarkot visszaszorították a folyosó szélére. A szőnyeg övezeti elemként működik. A semleges felületet a falak díszítése hígítja.

Konyha

A hálószoba és a fürdőszoba között egy kis rést rendeltek a konyhához. A fülhallgató fő egysége egy partíció mögé volt rejtve - nem látható a nappaliból. Ez a döntés szándékos volt - a világítás és a fali szekrények fekete fénye egy kizárólag lakossági, elit tér érzését kelti, távol a piszkos edényektől és a főzőszagoktól.

Annak érdekében, hogy ne ossza meg a teret, ugyanazt a padlót használták, mint a nappaliban - egy mérnöki táblát.
Annak érdekében, hogy ne ossza meg a teret, ugyanazt a padlót használták, mint a nappaliban - egy mérnöki táblát.

Hálószoba

A semleges kivitel ellenére a hálószoba belső tere eklektikusnak tűnik. A különböző sziluettek éjjeliszekrényei segítettek megtörni a szimmetriát és hozzáadni a dinamikát, az etno-téma pedig nyomon követhető a textíliák és kiegészítők egyes elemeiben.

A nyitott teraszon egy kis ülősarok került kialakításra.
A nyitott teraszon egy kis ülősarok került kialakításra.

Gyermekek

A gyerekszobát a növekedésre tervezték. Most a tervező nyolcéves lánya lakik benne, míg a legkisebb a szüleivel alszik. A jövőben hasznos lesz egy képernyő a terület zónázásához.

Folyosó

A lenyűgöző terület és a széles formátumú, fényes porcelán kőedények miatt a bejárat a tervező szándéka szerint inkább tágas csarnoknak tűnik. A bejárati ajtó feletti, díszlécekkel díszített magas portál ugyanezt a célt szolgálja. Az aranyozott részletek egy kis luxust adnak-tükör keret, beépített szekrény fogantyúk, lámpatestek.

Fürdőszoba

A fürdőszoba díszítésében fényes porcelán kőedények is találhatók, amelyekhez faszerű csempéket illesztettek. A szoba méretei lehetővé tették sarokkád felszerelését és egy közműblokk felszerelését egy fülkében - mosógépet, szárítógépet és vízmelegítőt rejtettek az állványvédő mögött.

Iratkozz fel a Fields csatornára, hogy elsőként láthasd az új bejegyzéseket. Érdekes véleményeket várunk a hozzászólásokban. Ha tetszett az anyag - lájkold!

Facebook, Instagram, Kapcsolatban áll